Arculattervezés kérdések

Miért válasszon minket? Többe kerül –e egy olyan logó vagy arculat, melyben több szín kerül felhasználásra? Vannak-e rejtett költségek?

Miért válasszon minket?

Tapasztalatunk szerint az ügyfelek üzleti partnereiket a minőség, ár, és szolgáltatás alapján választják. Cégünk prémium minőségű logókat és arculatot kínál méltányos áron, minőségi ügyfélkiszolgálással.

Büszkék vagyunk szolgáltatásunkra, a sokféle logóterv közül addig ajánlunk az Ön számára tetszetős lehetőségeket, míg Ön meg nem találja a tökéleteset. Tudjuk, hogy Ügyfeleink számára az idő mekkora érték, s mi a legnagyobb időhatékonysággal dolgozunk, célunk, hogy az Ön elvárásait is túlszárnyaljuk.

Többe kerül –e egy olyan logó vagy arculat, melyben több szín kerül felhasználásra?

Nem, ugyanis nem limitáljuk a felhasznált színek mennyiségét.

Vannak-e rejtett költségek?

Nincsenek rejtett költségek. Az Ön által választott dizájncsomag árát számítjuk fel, nincsenek járulékos díjtételek.

Mennyi idő alatt juthatok új logóhoz?

A tapasztalat az, hogy a végleges logó rendszerint egy héten belül kerül a megrendelők által kiválasztásra, melyet e-mail formájában kapnak meg. Ha Ön CD formában kívánja a logótervet kézhez kapni, úgy a választott szállítási mód által szükséges időintervallum hosszabbít az átvétel határidején.

Mennyi idő alatt juthatok új arculathoz?

Munkáink során azt tapasztaltuk, hogy módosításokkal együtt az arculattervezés 2-3 héten belül elkészül.

Mennyi idő alatt lesz új weboldalam?

Tapasztalataink alapján, módosításokkal együtt a weboldal kivitelezése ( típustól függően) 2-5 hét alatt elkészül, melyhez még + 1 hét tesztelés számolható.

Hogyan, s milyen formában kapom meg a végső dizájnt? Lehetséges CD formájában?

Rendszerint e-mailben küldjük el a végső dizájn dokumentumait, speciális igények esetén az Internetről is letölthetők.

Ki a végső logóterv vagy arculatterv szerzői jogának tulajdonosa?

Ön! Minden az Ön tulajdonába kerül, amint teljesítette felénk fizetési kötelezettségét, ezáltal szabadon felhasználhatja a logót vagy arculatot, s a jövőben Ön él az azt illető szerzői jogokkal. Soha nem használjuk fel, s nem adjuk el más megrendelő számára az Ön számára készített logót, arculatot. Fenntartjuk azonban a jogot, hogy referenciáinkban bemutassuk példaként az általunk elkészített logók, arculatok palettáján.

Milyen dokumentumformátumban kapom meg a végső logót, arculatot?

Különböző formátumokban készítjük el a logót valamint arculatot, hogy Önnek lehetősége nyíljon azonnali online vagy offline (nyomtatott forma) felhasználásra. Weboldalas felhasználásra PNG és JPG formátumokat biztosítunk. Magas minőségű nyomdai megjelenéshez (vektoros) Adobe Illustrator (AI formátum), és Adobe Acrobat (PDF formátum) áll az Ön rendelkezésére. Gyakorlatilag minden nyomtatással, nyomdai munkával foglalkozó cég a fent felsorolt dokumentumformátumok alapján dolgozik. Ha az Ön számára mégis valamely más, a fentiekben nem jelzett formátum szükséges, úgy azt is biztosítjuk a fenti formátumokkal együtt az Ön dizájncsomagjában, további költségek nélkül.

Mi történik, ha elveszítem a logó vagy arculat dokumentumát? Önöknél mindig áll rendelkezésre másolat?

Igen, határozatlan ideig megtartjuk a fájlt! Ha Önnek szüksége van másolatra, kérjük jelezd felénk a contact@arculattervezo.com címen, s mi e-mailben küldünk másolatot.

Milyen felületeken, megjelenési módon használhatom fel a logót, arculatot?

Számos mód áll az Ön rendelkezésére, melyeken felhasználhatja az általunk készített logót, arculatot. A logók és arculati formátumok, melyeket cégünk kínál, nagyszerűen alkalmazhatók a következő felületeken: az Ön weboldalán, névjegykártyákon, prezentációs kiadványokon, borítékon, levélpapíron, bannereken, pólókon, posztereken, reklámkiadványokon, nyomdai megjelenésben, vagy járműre készített grafikai munkában, s még sok más formában.

Az általunk átadott logó- és arculatformátumokat a profi nyomtatással foglalkozó cégek örömmel használják nyomtatási alapul. Így gyakorlatilag korlátlan számú mód van a birtokodban a logó és arculat felhasználására!